PR CUAET
-
Доброго дня. Я працюю pharmacy assistant і входжу під Noc 3. Підкажіть як зробити job offer for express entry. Я маю написати вручну а мій роботодавець підпише? Чи він це все має робити? І є ще LMIA. Воно теж потрібне ? Я не до кінця розумію, деякі пишуть якщо працюєш по ворк перміт то воно автоматично є LMIA. Людоньки допоможіть🙏
-
Дякую дуже
-
А могли бы и рождаемость повысить!
-
Так звісно… Слава Богу знайшлась людина яка поділилась контактом фірми. Це один можливий варіант на сьогоднішній день🙏
-
В Україні при втраті паспорта треба писати заяву до поліції і якщо не помиляюсь публікуватись в місцевих газетах про втрату(такі були правила ) можливо зараз достатньо заяви до поліції. Я на сайті консульства читала що якщо в Канаді втрачений паспорт то треба їм принести репорт від поліції що паспорт втрачено і на основі цього зроблять новий.
-
Так, подали кейс від мене, я дома, а чоловік працює. Усе залежить від ситуації, з якого боку краще виглядатиме ваша історія.
-
Ділюсь:) Зразу скажу, що я не летіла спеціально за візою. Просто вписала апоймент в подорож Європою. Моніторила міста, згідно посилання. В Братиславі писало 7днів. По факту ж, 7 вересня йшов запис на 15жовтня. Записалась на 8:35 ранку. Хоча виявилось, що то значення не має. Люди приходять набагато швидше, ніж їхній час і ти стоїш в живій черзі на вулиці. Я не взяла з собою нічого, крім документів. Проте там дозволять брати з собою сумку. Головне - лишити телефон й іншу техніку на пункті пропуску. Потім береш квиточок і стоїш в черзі всередині. Перший раз - до віконечка, де даєш паспорт і підтвердження аплікації, здаєш відбитки. Другий раз в черзі безпосередньо на інтервʼю. В мене не дивились жоден з документів, що були в списку. Навіть фото не взяли. Інтервʼю - допит, не інакше. Мене в якийсь момент аж в жар кинуло 🫣 Наступного дня (16жовтня) прийшло повідомлення, що паспорт виданий на доставку. Сьогодні вранці (17жовтня) я написала мейл в службу підтримки, що я хочу отримати свій паспорт сьогодні, бо ввечері маю лікар назад до Канади. Через годину мені написав курʼєр. Ще через одну в мене паспорт з візою на руках. Весь процес зайняв трохи більше, ніж дві доби.
-
Зникла заявка по АOS. 😭 Сподіваюсь, це тимчасово, бо вони там щось роблять, здається. У всіх все на місці?
-
Здебільшого має бути HR відділ, але є компанії, особливо якщо невеликі- то просять все робити самостійно. Раджу робити разом з консультантом