PR CUAET
-
Добрий ранок , скажіть будь ласка хто знає в Едмонтоні на оформлення паспорту 2роки дитину фотографують? Чи треба принести свою фото ? Дякую
-
Вчора був останній день.
-
Доброго дня! також маю питання щодо перекладів у EE, якщо потрапити в EE PNP вибірку маючи номінацію від OINP HCP, то можна будь які переклади чи тоді тільки ATIO підходять? просто зустрічала інформацію що якщо вибірка EE general то вимоги до перекладів стандартні, а якщо PNP вибірка, то вимоги такі ж як в провінційній програмі за якою отримана номінація
-
Було таке з Дією і Приватом. Авторизувався через Моно.
-
Подавайтесь на відновлення. Заплатите дещо більше. Не затягуйте.
-
Вітаю, в мене TD виставила оновлену суму в 355$ на авто 2016 року. Хочу змінити на щось дешевше, (Home + Auto). Проживаю в Hamilton, українські права отримав у 2017, g-full у 2022, 2 роки страхової історії, без штрафів та accident, 25 років. Порекомендуйте будь-ласка когось.
-
Добрий день, я з тих хто в останню лодку) Теж вже око сіпається і майже встигаю з документами через різні нюанси. Підкажіть що писати в UCI канадського родича в декларації 0191. Буду вдячна за відповідь
-
Головне не забудьте прикласти лист з поясненнями. Я думаю дату треба писати найближчу яку можете або щось типу 9999.12.31. І поясніть це в листі. Якщо маєте гроші зверніться до міграційного консультанта - він допоможе оформить
-
Там потрібен номер, який підтягується при авторизації через BankID. Змініть номер в своєму банку на актуальний.
-
Вчора намагались, усе заповнили, підгрузили, анкету не змогли заповнити, бо пише, що дата закінчення vr повинна бути далі, ніж сьогодні(( ось і питаю, що робити, може є до кого можна звернутись. Або куди піти, щоб допомогли
-