PR CUAET
-
По правилах не можна, бо вас вибрали саме по даних/балах, які ви вказали, але у цій гілці вище є випадки описані, як вихідці з інших країн обходять систему, продаються самі, а потім пишуть LOE і слізно просять додати, багатьом це вдавалось. Людський фактор не відміняв ніхто. Ризики великі, кожен вирішує сам
-
Так
-
В грудні 2025? Тоді не поспішайте продовжувати) є шанси
-
Если баллов всё равно будет хватать - да, потенциально можно изменить на accompanying
-
Работа по OWP не даёт Вам дополнительных 50 баллов как "eligible job offer".
-
Теперь, как программа закончилась, может появятся сроки рассмотрения??
-
Це суб'єктивна думка. Є умови програми, в них не має умови дати статусу. Як на мою суб'єктивну думку, то тим хто виїхай з України з підобстрилів, влаштувався у Канаді і за такий короткий термін встиг отримати PR взагалі усім родичам PR можна дати автоматом (прийнаймі батькам)
-
У кого iOS и внезапно появились проблемы с входом в резерв+ через моно - попробуйте другой браузер На предыдущей неделе тоже не мог зайти несколько дней, пока после авторизации в моно не скопировал ссылку из браузера(хром) в Сафари и уже там нажал «открыть резерв» и меня впустило Надеюсь кому-то поможет)
-
Ну так автоматом, камоон, Канада ніколи так не робила і не буде. Чому тоді Сірійцям, іракцям, авганцям, Палестинцям нікому автоматом нічого не було, а тут опа українцям давай все і одразу? 🤔😒🙄😁 зробили куает унікальну програму українцям, дозволили продовжити відкритий ворк перміт ще на 3 роки, мало, зробили унікальну халявну програму для родичів, мало, провінції як Манітоба, Альберта зробили спеціальні вибірки для українців, не знаю за інші, все одно мало. То наша українська натура така всього побільше і на халяву 😁😁 Не знаю чи знали Ви, але до війни українцям було важко отримати квіти туристичну візу. А тут така акція😁
-
Добрий день, отримали PR, підкажіть для подачі на дитячі виплати треба змінити сін номер, чи можна податися до зміни?
-
Я можу сказати що те ж саме стосується і того чому наприклад отримавши це пр мій чоловік допустимо не міг би по цій самій програмі забрати і своїх батьків чи сестер і братів.Ми повинні всі розуміти що умови є умови. І не нами писані. Тому як є так і є. Велике ДЯКУЄМО і за це!!!