PR CUAET
-
Коли будете в консульстві, запитайте бланк заяви у вікні ресепшен до того, як буде ваша черга йти до консула в кабінет. Є два зразка заяв: до 16 років і після. Треба вказати в заяві чому хочете залишити. Як правило люди пишуть що в паспорті є діюча віза, або документи (наприклад work permit) оформлюватися на підставі цього паспорту.
-
А де я не підтримую? Це вже занадто, дивитесь що ви кажете. Я весь рік допомагала тут в групі як могла. Просто це виглядає вже занадто ніби українці вищі за інші національності. А тут такого в Канаді не підтримують якщо ви не знаєте. І я просто про це сказала, чи не має право?
-
Ні, якщо ви писали що він не супроводжує - він не супроводжує вже. Бал лише ваш і ваш + чоловіка може різнитися = вас може викинути з eligibility Якщо бал всеодно вище мінімального прохідного - то можна, але написати і додати ЛоЕ
-
Спасибо.Подскажите пожалуста, я думаю остальным полезно будет узнать - на каком этапе вы получили запрос? После медицины на background check?
-
Message from user Валерия has been removed because this user is in spam list (???)