PR CUAET
-
BMO теж надає інвестиційні можливості. Особисто мені подобається більше Wealthsimple. Але якщо ви плануєте знімати кошти до настання пенсії то краще відкрити TFSA
-
Вітаю ! Хто не міг додзвонитися і дописатися в Оттаву , [email protected] сьогодні мені накінець відповіли з цієї адреси , можливо і вам пощастить🤗
-
Если вдруг кто то увидит какие апдейты по программе/продления и тд, очень прошу , дайте знать ! 🙏🙏🙏 ПС. Только не стоит надевать белое пальто и бросаться тапками. У каждого свои причины. И вы о них не знаете.
-
Судячи з Вашого коменту, Ви не виїзджали з підобстрилів, тому наврядчи зрозумієте про що я. Щиро Вам бажаю ніколи не пережити це і не зрозуміти. Я ніколи не була на місці інші національностей щоб порівнювати, але Українці 100% СУПЕР молодці хто встиг отримати PR і подати свої рідних.
-
Добрий день, на наступному тижні будемо подавати документи на виготовлення паспорту для сина 10 років, можно зробити фото на місці, чи краще щоб було вже з собою? Дякую
-
Так кожен рік по 8к
-
Тому що навіть якщо ви приїхали у пеиший день куает та знайшли гарну роботу з правильним нок вам треба було хоча би рік досвіду напрацювати. І тільки потім подавати на пр плюс евалюавати діплом. Ну і як би ви пр отримали за півроку?. До початку відкриття нашої програми? Ті хто зміг подати на пр після приїзду отримувати пр почали десь з 24 року. Ірсс це звісно знало тому і не переймалося про цю схему що багато людей це зроблять
-
Да, я видела. Но мало ли , вдруг что то будет. Cuaet тоже был на год всего лишь.
-
Можна спитати який у вас NOK?