PR CUAET
-
Мабуть, на осінь Вони вже починають впадати в сплячку. Вони і перші сертифікати прислали через півтора місяці: t.me/prcuaet/1783/268402 Зараз ми і ще одна людина чекаємо вже майже 3 міс після відправки документів. І скільки чекати, невідомо. Ця людина подзвонила в MIFI, щоб взнати, скільки чекати на сертифікат, і їй відповів оператор, що не знає, бо невідомо, куди ця програма відноситься. Якщо до сімейних, то до 3 міс, якщо до гуманітарних, то довго.
-
Message from user Евгения has been removed because this user is in spam list (???)
-
Message from user Ксения has been removed because this user is in spam list (???)
-
Доброго дня. Я разумію що скаржитись нема куди но все ж таки мабуть є можливість кудись направити лист, бо це вже найвища несправедливість!!! Ми подали заявку на федеральний , через місяць вони повернули нашу оплату, прийшов додому чек, ми сплатили ще раз и додали чек додаткову форму. Пройшло пів року зараз пишуть повернення через несплату🤯
-
Таке питання, чи визнають результати евалюації дипломів зроблених в квебеці в інших провінціях?
-
Спасибо большое за добрые слова) но я б так не смогла, лучше три года в лагере для беженцев прожить чем с человеком которого не люблю, к тому же парней выбирать я не умею, один пытался меня убить, когда я уезжала я не взяла справку суд мед экспертизы и фото, мог бы быть хороший кейс лол тк угрозы продолжались. Предыдущий муж после ссоры тупо ушел. Что если канадский муж тоже так сделает например, плакал мой пр)
-
Вам можно начать с психолога. Это будет потом плюсом к кейсу. Все что было у вас до 🇨🇦это больше к беженству. Посчитайте баллы на експрес ентри. Или для гуманитарной найдите весомые доказательства почему вы не можете пройти по экономическим программам. Это не програма сострадания )