PR CUAET
-
Я не консультат, но что я слышала от моего консультанта. 1. Нужно показать вашу связь с Канадой, рабоиа, церковь, друзья, парень и т.д 2. Доказать и показать впши попытки иммигрировать через другие программы ( учила язык, здавпла тесты, открыла профайл в ЕЕ.). Также мне обьяснили что война это не повод для положительного результата. Надеюсь помогла Вам. Удачи!
-
Ми теж скористалися послугами юридичної компанії «Grosmeister” 🤩 для оформлення згоди чоловіка для продажу квартири в Україні. І це в провінції Квебек, де дуууууже проблемно й довго робити апостиль, допомогли зробити віддалено, практично не виходячи з дому 🤩 дуже швидко відповідали, і спокійно, детально розʼяснювали тисячі моїх запитань ❤️ Всі процеси організували 🤩 Дуже вдячна команді, обовʼязково звертатимусь ще 🌺
-
Message from user Ксения has been removed because this user is in spam list (???)
-
Я вам не скажу по Харкові, але в Україні є держ організація ENICA (є посилання на сайті Wes). Вони співпрацюють і там можна замовити послугу пошук з архіву. Реєструєтеся на їхньому сайті, робите свій кабінет і спілкуєтеся з агентом, пояснюєте свою ситуацію. І переклад диплому,як треба теж роблять. Кожна послуга оплачується. (Інструкції є на сайті). Потім весь цей пакет напряму шлють Wes.
-
Навіть не знаю, як це взнати. Можливо, подзвонити в MIFI. Також, оскільки нема ніякої видимості, коли IRCC передає справу Квебеку, ми не знаємо, чи то часом офіцер не забув натиснути якусь кнопку. Можливо, це відображається у GCMS notes, але важко сказати, не бачивши прикладу з Квебека.
-
Спасибо за ответ, благодаря им я узнаю слабые места своего кейса 🫶🏻 да вот в том то и дело что подавалась я на абсолютно любую работу этот год, не только программист, так я и нашла кассиром через полгода но в повышении и фуллтайме отказали. Ну вот например для ЕЕ подходит только работа нока тир 0,1,2,3. Если мне тут оставаться по ЕЕ то мне нужно работать в этой категории и искать работу повыше, кассир уже минус. Строителем не взяли, мб потому что мелкая женщина в очках, но подавалась туда ин персон соврав что 5 лет опыта ремонтных работ. Какие то интервью на программиста сейчас пошли правда, цепляюсь за них как клещ
-
Очень хороший вопрос) не смотря на возраст англ и магистра по ЕЕ у меня всего 331 балл, у меня нет опыта работы по ноку 0,1,2,3 который они требуют на программы по категориям. Общая выборка была минимально 500 с лишним баллов. Категории были меньше 400 но без 6 мес фулл тайм работы по ним я не прохожу. Я работала только на апворке и по контракту, налоги не платила в Украине, фопа не было. По опыту индусов фриланс платформу как опыт не признают насколько я знаю. 331 балл это по общей программе у меня 200 баллов разрыв. Я не прохожу ни в одну выборку без нужной им работы. Чтоб переезжать в другую провинцию и искать там работу нужны деньги, и связи чтоб пробиться на работу через индусов, а я сижу на помощи и микро зп с кассы еле еле свожу бюджет и хожу в фудбанки ✌🏻 ехать в никуда опять только без бабла и оффера - как типо это сделать
-
Тобто виходить якщо я не набираю той мінімальний бал значить й пр не світить по swm? Досвід з України не можу враховувати бо мене кожні пів року переводили з фопу на фоп хоч і працював в одній компанії. Не думаю що зможу це пояснити імміграційному офіцеру та й 4+ роки стажу не дає потрібну кількість балів все одно.
-
У Вас є 2 варіанти подовження ВП: через куает до 31 березня 2025, або через BOWP (для тих хто подався на ПР і має аор). Таймлайни зараз відрізняються, хтось досі з березня чекає, а хтось на початку жовтня подався і вже отримав. Після подачі, Вам прийде лист, що Ви у легальному статусі і можете й надалі працювати до отримання рішення. Але у Вас аж до вересня ворк перміт, може до того часу вже й ПР отримаєте 🤷♀️ Тут вже Вам вирішувати
-
Спершу вам потрібно отримати Certificat d’acceptation du Québec (CAQ), і вже на його основі подаватись на Study permit.
-
Подаюсь) пока тишина, тут можно устроится также в бс, я подробно не изучала но если они дают лмиа то доп баллы за отдаленность для провинциальной. Называется semi skilled stream. Еще там же тоже выборка по баллам как в ее, например, сейчас выборка 110 это вообще кто такие. Я со своими данными 97 буду.