PR CUAET
-
Кожний має право на власну думку, я приймаю Вашу. У цій групі неодноразово піднімалося питання про можливі причини відмови. Чомусь ті, кому відмовили, не пишуть про це. А тут у кожному повідомленні людини - чітка вказівка, через що можуть відмовити. Я не побачила мемуари, а лише чіткі юридичні трактування з посиланням на офіційні документи. Розумію, що багато хто побачив слабкі сторони свого кейсу і йому це не подобається - дуже сильний внутрішній дискомфорт. Для когось це привід обурюватися (Ви позбавляєте мене надії) і по суті "бити гінця", а для когось це привід паралельно з очікуванням результату по гуманітарній почати розглядати економічні програми як запасний варіант. Розумію, приємніше чути "у Вас сильний кейс, Вам не треба сильно напружуватися, Ви і так пройдете". Але як на мене, краще на етапі підготовки зрозуміти слабкі сторони свого кейсу та як це обійти чи замінити, ніж потім почути це від офіцера.
-
Я дочці 15 років подала в січні, запрошення прийшло в березні, але це не показник, тут у всіх по-різному. Здати треба протягом 30 днів.
-
А сколько ждать зарос на сдачу биометрии? У меня сыну было 13, биометрию не сдавал, сейчас 15 - наверное, нужно будет сдавать… это приглашение на биометрию ждать долго? И сдать надо тоже в течение 30 дней после получения приглашения?
-
Наталя, він пише протиречні повідомлення, і в тому потоці посилань з перекладами, важко знайти де ж розумне, він пише ірсс не важливо коли і як ти потрапив в Канаду, я написала що в комплексі фактів, те шо вона прибула до Канади до війни то має значення, і потім 100 повідомлень донизу він по тому ж кейсу пише що офіцер побачив що коли та подалася на візу збрехала, і не вказала що має намір залишитися в країні....ви бачете сенс в цьому??? Щоб знайти сенс у тому потоці треба жити в цьому чаті.....він не пише чіткої вказівки за що можуть відмовити, по його повідомленням відмовлять всім....даремно люди платили консультантам та адвокатам, хтось сам вивчав....вчора людина з обмеженими можливостями яка постраждала в наслідку війни спитала про відео, він почав його розгромлювати, чи доведеш ти документально, то доведе людина, але ж не йому, а офіцеру....і Канаді, ви готуєте свій кейс і вам то подобається, але будь якого участника який би строчив по 200 повідомленнь вже б забанили....бо по суті він не дає достовірної інформації, і не надає допомоги, він перекручує, і все заперечує...якби офіцери так всіх розглядали, як він то пише, то б ця программа не існувала, і не мали би люди пр по цій программі....
-
Я не побачила там розгром, а лише відправку до адвоката і ті питання, які допоможуть людині краще підготувати кейс з урахуванням можливих запитань від офіцера. Якщо людина запитує про відео для гуманітарної, значить планує готувати кейс сама. І поки що дуже далека від розуміння, що таке гуманітарна програма та може наробити купу помилок навіть із сильним кейсом, якщо йому напишуть просто «все ок, сильний кейс, взагалі не переймайтесь і так буде пр». Для кого це буде краще? Точно не для людини, яка запитує про відео.
-
Вже цієї суботи, 7 грудня, об 11:00 відбудеться безкоштовний вебінар із імміграційним консультантом та викладачем французької мови. Про оновлення імміграційних програм Квебеку та корисні зміни, які варто врахувати. Реєстрація тут: forms.gle/uHXWcDYovSm2sU24A Анонс вебінару можна переглянути за посиланням: www.instagram.com/reel/DCdMgzYs8P6/?igsh=amowa210ZzhmOGV4
-
Користувача Диана було заглушено на 24 години через використання заборонених слів.