PR CUAET
-
Дякую дуже!
-
Можете
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка: чекаю на новий паспорт і хочу з ним подаватися на подовження wp, я можу це робити одразу чи треба ще вклеїти візу Дякую заздалегідь
-
Подаються і зараз різні. А думка з різних сторін - це ж круто. Кому взагалі не заходить, можна ігнорувати. І не претендую на істину, але вже не раз для себе відмічала, що думки на рахунок кейсів ну дуже сильно відрізняються. І інколи, коли людина пише «в мене сильний кейс, точно дадуть пр», я читаю аргументи цього кейсу і для мене вони є не те, що сильними причинами, а, навпаки, анти аргументами для гуманітарної. Але я частіше всього перелистую і читаю далі. А хтось висловлює свою думку. Тим більше часто досить обґрунтовано
-
Я Виїжджала на 5 тижнів у вересні
-
Message from user Виктория Левицкая has been removed because this user is in spam list (???)
-
Gst hst перестають виплачувати після 45 тис по ноа. Не може бути що після дитячх, вони нікуди не йдуть. Дзвоніть
-
У мене з цього приводу флешбеки зі студентськими роками. Як добре не вчив би тему, якщо викладач захоче завалити — завалить. І навпаки, можна проскочити «нахаляву». Що не означає, що не треба нічого робити. Готуватися ясно що треба і максимізувати свої шанси на успіх, але з розумінням, що може бути всяке. І знов влучне зауваження було від painted turtle вчора. Працювати з запереченнями і можливими питаннями офіцера можна і треба, але іншою людиною з іншим кейсом все одно не станеш. Тому виходимо зі своїх наявних умов
-
Коли ви стали на чергу очікування?