PR CUAET
-
Не відкривається трєк номер , що робити, як можна узнать на якому єтапі виготовлення мій паспорт? Дякую
-
Просто тут якась категоричність: легко, дадуть всім vs треба шось майже нереальне («народити чемпіона»), всім іншим відмовлять. Тим часом як правда десь посередині, ваш кеп. Хто жалівся, що апрувів нема? Он дівчина нещодавно писала про апрув два тижні тому. Я не думаю, що в цьому чаті багато тих, хто подався, бо «легка програма». Не станом на сьогодні.
-
Щодо "збрехати в анкеті". Коли я подавалася на візу в Канаду, то метою писала "робота". Якщо я прийму рішення подаватися по біженству, я маю довести і обгрунтувати цю невідповідність, бо інакше так, я збрехала, щоб отримати візу - для мене це нормальне правове поле. Чіткої вказівки по гуманітарній бути не може, бо їх немає Я читала відмову, де офіцер погодився з заявником, з його аргументами, навіть допустив, що закони в країні заявника можуть не виконуватися і ймовірність небезпеки для заявника та його дітей є. Але відмовив, бо відповідний закон про захист у таких ситуаціях є у країні заявника, і заявник може звернутися в суд по допомогу у своїй країні. А були ще й інші фактори. Тобто навіть погодившись, офіцер відмовив. Щодо доведеш документально - це основна вимога гуманітарної програми. Можна просити виключення з будь-якого приводу, якщо його відповідно обгрунтувати й довести. Я не знаю, як всіх розглядають офіцери. Але відмови, які я прочитала, говорять про те, що подібні заперечення цілком можливі. Так, офіцер може просто погодитися з Вашими доводами. А може задати ті самі питання й відмовити. Я не бачила перекручення, я бачила інший погляд, який може мати офіцер, що читатиме мій кейс. Щодо економічних, то повірте, великий відсоток тих, хто почув про доступність гуманітарної, їх навіть не розглядали. Бачите, кожний бачить своє. Я не побачила "ніхто не підходить", я побачила "зверніть увагу, що може заперечити офіцер, і додайте докази або знайдіть сильніші аргументи". Щодо досвіду, то тут у чаті мало хто має достатньо досвіду, але на правильності своїх поглядів наполягає, хоча приїхав лише 2 роки тому 😊
-
Доброго ранку. Рекомендую в кого паспорти виготовлені у діток до 16 років і лежать кращого часу чекають щоб забрали поїдьте і заберіть. А то знову щось придумають .
-
Ми ще чекаємо, лист про оплату прийшов через 3 тижні після подачі, оплатити, тепер чекаємо на запрошення саме не біометрію.
-
Зараз діє програма не тільки для українців. Всім хто протягом 5 останніх років здавали медицину в Канаді , на ПР можуть зарахувати саме її. Але в нашому випадку так не вийшло, просто втратили 6 місяців і все рівно здали нову. І після того отримали портал 1. Тут справді як пощастить)
-
Подавались у кінці вересня, прийшов ворк перміт в середині листопада. 1,5 місяці
-
Це автоматично приходить усім. Все гаразд з вашим ворк пермітом, він дійсний поки на прийде новий з новим номером
-
Я займалася с викладачем, яка проводить вебінар та допомогаю їй організувати вебінар технічно, немає ніякої мети турбувати спамом по смс, це просто стандартна форма для реєстрації, вам прийде лист на пошту в день вебінару. Але ваше зауваження я візьму до уваги, дякую.
-
Добрий ранок! Не знаю, чи в цю гілку пишу. В мене питання, прилетіла в Торонто, оформила Work permit, Health card and SIN. Офіцер в Service Ontario дуже наполегливо питала, чи збираюся я вилітати з Канади навіть на 2 дні і якщо це так, то це буде вважатися як фрод, що я обманюю Канаду. І ось потрібно на 2 місяці злітати в Україну (чоловік поранений, треба допомогти з оформленням документів), а Health card ще не прийшла по пошті. Чи правда, що треба йти в Service Ontario, попереджати іх, щоб вони призупинили видачу Health card. Якщо так, то зможу я отримати цю картку через 2 місяці? Дякую.