PR CUAET
-
У нее визы нет. В Канаде получила новый загран паспорт и он пустой..
-
Україна
-
Тобто можна подавати себе та дитину разом і не нервувати..? Перміти старі не потрібні?
-
Доброго вечора. Підкажіть, будь ласка. Якщо подається сімʼя по провінційній програмі, в NSNP 200 зазначений приблизний річний дохід вищий ніж зазначений в LICO, але по пейштабах за останні 12 місяців сума є нижчою від мінімального доходу на сімʼю. Додаткових доходів немає. Чи може бути це підставою для відмови отриманні номінації?
-
Підкажіть, будь-ласка, як продовжити візу відповідно до терміну дії WP. Потрібно заповнити заявку на IRCC, а потім відправляти паспорт, коли прийде підтвердження. Скільки часу це займає?
-
Так, в мене вийшло 3 місяці.
-
Скажите пожалуйста как получить «довідка про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (РНОКПП оригінал або копія)»- у меня в Діе только фото, и штрихкоды. А самого документа нет
-
Я тоже подавала 27, 5 декабря готовый паспорт, в тот же день заказала dhl, паспорт сейчас в Польше
-
В мене найчастіше замовляють переклад всіх сторінок паспорта, де є якісь записи/печатки/штампи.
-
Т.е. мне не нужно предъявлять документ при подаче на паспорт, верно?
-
Місцеві канадські перекладачі, а тим більше ті, хто працює в Саскачевані, знають, як оформити переклад, щоб було правильно (для провінційного та федерального етапу). Звертайтесь, якщо потрібна допомога 😊
-
Call the IRCC Call Centre at 1-888-242-2100, from within Canada only, Monday to Friday, 8am to 4pm local time, except for statutory holidays. Try calling early in the morning and prepare to wait on hold for some time.
-
Ні. Спочатку BN .
-
Візьміть свідоцтво про одруження