PR CUAET
-
Добрый вечер всем. Вопрос про подачу на новый вп. Заполнили две заявки отдельно (муж,жена). Оплатили. В конце в кабинете у мужа нет номера аппликации. У меня есть (жена), подтянулось сразу все. В чем проблема ? И есть ли она ? Спасибо всем за ответ 🙏
-
А можете еще подсказать если податься на продолжение WP и можно сразу же и на визу податься для паспорта?
-
Очень быстро вышло. Знакомые ждали по 7 месяцев некоторые
-
То есть это если спросят за нее или это если вы на военной службе, то есть не всем обязательно или всем мужчинам обязательно
-
порожні сторінки без записів, відміток, печаток перекладати не потрібно
-
Фото тільки вам як заявнику, іншим не треба
-
Подскажите пожалуйста, можно ли досылать документы к submitted application если еще не пришел AOR? PNP non-EE Я пропустил в свидетельстве о рождении оригинал, только перевод с exhibit A прикрепил
-
Добрый вечер, пожалуйста подскажите где можно здать биометрию?
-
Так, це копія. І це видно. Спробуйте згадати де ви його бачили останній раз. Буває, що кудись в інше місце поклали. Може у батьків. А ви не питали в інституті, як отримати дублікат. У чоловіка виписали новий на офіційному бланку з реквізитами, печаткою і підписом. Теж апостіль не прийняв. Їм потрібен дублікат оригіналу😥
-
Підкажіть будь ласка як правильно зробити. В сім'ї троє (2 дорослих + дитина). Вже в Канаді, хочемо продовжити WP. Оформлювати на кожного окремо кабінет і заявку? На дорослого я так розумію це форма 5710. А на дитину форма 5709? (При заїзді в Канаду йому помилково дали worker). При в'їзді в 23 році звісно пройшли медкомісію, я вибираю в меню що треба проходити і просто підгружаю стару форму що нам видали після проходження? Дякую за увагу та відповіді.
-
Скажіть будь ласка привіт подачі на ворк перміт,потрібно вказати країни де жили більше ніж 6 міс за останні 5 років. Якщо ми жили в Словаччині від початку війни з статусом "тимчасовий прихисток" що потрібно вказувати в формі "protected person"?
-
Друзья, нужен ваш совет. Нам в апреле 2022 выдали ВП с паспортом срок которого истекал через месяц и для этого был выдан ТРП на три года. Сейчас при попытке продлить ворк пермит система не принимает заявку, пишет что сроки не совпадают. Если указать статус - Temporary Resident permit Holder то система говорит что продление онлайн невозможно, только через почту. Была ли у кого-то такая проблема и как её решали?