PR CUAET
-
Федеральний етап. Отримали більш актуальний police certificate, чи потрібно його надіслати через якусь форму? Яку? при подачі надавали, але там була дата десь на 10 днів раніше до виїзду з цієї країни. Дякую.
-
Набираемся терпения до 2026
-
Чи хтось записувався у Вінніпег у виїздне Консульство?
-
Ми подалися на пр в червні 2024. У вересні 2026 головний заявник нашої сімейної групи планує їхати до Європи. Якщо до цього часу ми отримаємо аор і пройдемо мед комісію то чи не буде проблем з отримання пр у нашої сімейної групи? Чи можна отримати пр Канади перебуваючи в Європі понад 6 місяців?
-
Яким чином?
-
На жаль, ми з дітьми на початку війни поїхали до Польщі, а чоловік був на Україні. Що там робилося не знаю, але з документів зник додаток, він не пам'ятає де він, батьки теж не бачили. Ось така історія. Написала в інститут, швидше за все будемо робити довіренність на когось з батьків, бо інститут прислав інструкцію, але це особисто якщо подаватися. Перелік документів для замовлення дубліката диплома 1. Заява на ім’я ректора (та згода на обробку персональних даних). Заяву писати в к.511, потім здавати в канцелярію на підпис ректора к. 230. * – Заява на ім’я ректора в разі, якщо особа, яка замовляє дублікат диплома, хоче довірити отримати його іншій особі. 2. При викраденні документа – Довідка з поліції. 3. Ксерокопія паспорта, РНОКПП, свідоцтво про шлюб або його розірвання (якщо прізвище було змінено після випуску). 4. Ксерокопію диплома, якщо є. 5. Квитанція про оплату за архівну довідку в розмірі (70 грн.), якщо випуск до 2006 року. 6. Квитанція про оплату за виготовлення дубліката диплома. (300 грн.) Причини виготовлення дубліката диплома 1) Втрата, викрадення, знищення. 2) Пошкодження документа, що призвело до порушення цілісності інформації. 3) Наявність помилок у документі. 4) Невідповідність документа зразку, встановленого на дату його видачі.
-
-
В supporting docs оно required для non-EE
-
А де вимагають свідотство про народження? Non EE? Бо в мене для PNP EE не питали свідотство про народження
-
Нет) только я
-
Дякую! А то я вже подумала, що щось пропустила
-
прийшло вам запрошення?
-
Друзі, нагадайте, будь ласка, скільки часу треба на те, щоб консульство в Едмонтоні внесло паспорт в систему після доставки dhl? Намагаюсь спланувати візит, бо на роботі треба нотіс на вихідний за 2 тижня давати 😅
-
Не нашла ответа на свой вопрос перечитала очень много разных сообщений. Задам тут ещё раз каким образом вы подаете на продление Ворк пермита онлайн если он у вас закончился фактически. У нас не принимает форму 57 10 и пишет что сроки не совпадают. Есть ли у кого-либо опыт такого рода?