PR CUAET
-
У меня сегодня ночью так было, на утро присвоили номер . Просто подождите
-
Місяць 😱🤯
-
Якщо Калгарі / Едмонтон , то 0
-
Чи придовжувати work permit якщо ще 2 роки дійсний ?
-
Привіт, продовжуємо дитині VR, та ніяк не можу підписати форму IMM5707, не має можливості вписати нічого в цю графу. Можливо, хтось мав досвід, як це побороти?
-
Коли заповняла заявку для чоловіка, то у формі 5710 вказала інформацію про термін служби, звання, посаду, у яких військах служив. WP отримали, дозапитів на Military record не було, військовий квиток не питали. Але раніше, коли робили заявку на візу у 2022, то Military record просили завантажити. Тому не знаю, чи у них була вже ця інформація чи просто вистачило інфо з форми 5710.
-
Пробная версия на 7 дней с возможностью поставить электронную подпись.
-
Вітаю, підкажіть будь ласка хто знає чи однаково балів додає в профіль EE сертифікат/диплом про проходження навчання в Канаді головному заявнику (якщо він його здобуває) і другому з подружжя (якщо він не є головним заявником) ? Чи все ж якщо головний заявник має сертифікат/диплом здобутий в Канаді, то це додає до профілю більше балів ніж якщо інший з подружжя, який не є головним заявником по програмі має канадський сертифікат/диплом? Дякую 🙏
-
У них есть инструкция, в которой указано не печатать эту форму.
-
В мене в усіх розділах( А що означає повна версія Adobe?
-
Поставила полную версию Adobe и подписала, была такая же проблема в разделе C.
-
Тобто Ви у цих графах підпис ставили? Чи просто прізвище вписували, як і в інших формах IRCC?