PR CUAET
-
Other income
-
В січні був запис на грудень) Оттава
-
Маю в одному ПДФ файлі: - переклад цієї довидкі - плюс інформація, що вона була зроблена з оригінального документа - і окрема сторінка це власне копія оригінала з тою самою печаткую certified true copy Тобто, впринципі, все знідно - best practices - все в одному файлі - і переклад і скан оригінала.
-
Це ви висилаєте замість скану оригіналу?
-
І так всі документи?
-
Добрий вечір.В мене в липні закінчуються всі документи(паспорт,ворк перміт,віза,хелс карта).Паспорт щойно отримала новий і вчора подала заявку на продовження ворк перміт.Сьогодні таке почула,що треба було подаватися відразу на ворк перміт і візу і вартість 150$+100.Чи хтось так подавався?Чи це якась маячня?.
-
Я повторюсь і закриваю тему. Ваш цей оригінал з печаткою - це не оригінал документа. Це його копія з печаткою перекладача! Якщо у вас всі документи так і там немає просто скану оригіналу, то вже було купа випадків, що заявки повертали. Далі up to you.
-
Добрий вечір.Можете мені підказати,а скільки коштує щоб доставили готовий паспорт по пошті?Та і підкажіть буль ласка ,як платити за паспорт та За доставку?І скільки приблизно буде робитися?
-
Дякую Мої пошуки теж не дали однозначної відповіді. Тому беручі до уваги ваш коментар - мабуть буду вантажити окремими файлами скани оригіналів документів, плюс окремими файлами - оці "сендвічі" (переклад + скан оригінала + інфо перекладача). Ще би хтось порадив щодо секцій 🙂
-
Можливо варто медицину ще раз пройти. Для PR медичний огляд більш розширений ніж по CUAET, наскільки мені в клініці пояснили