PR CUAET
-
Я це написала ще в першому повідомленні
-
Как повезет. До сегодняшнего дня Эдмонтон был закрыт и писало " нет слотов, станьте в очередь" В идеале должны быть новые слоты с воскресенья по четверг. Но это рулетка 😐
-
Ну вот и проверим)) терять нечего уже, нервы и так кончились
-
Доступні дати, на 11 вересня (Оттава) появиться о 6 ранку України, тобто о півночі Оттаві. А відкриють для бронювання о 7 України. Звісно календар вже є з не доступними слотами, тому що в Україні вже наступна доба. Тож, якщо хочете побачити вже зараз які появляться дати - можете поставити годинник як в Україні.
-
Привіт. Підкажіть виплати Canada Carbon Rebate відмінили?
-
можемо
-
Я взяла 1 апоймент тобто вписала своє ім'я і фамілію і вписала що 2 заявника. На електронну пошту прийшло підтвердження і пише кількість заявника 2. То я так розумію що для чоловіка не потрібно брати.
-
Коли ці виплати нараховують? Декларацію вже подала. Ніяких змін в CRA акаунті. Дякую
-
Прийшло запрошення на біометрію нам з чоловіком. І не розумію мені потрібно 2 окремих апоймента брати чи я беру апоймент на себе і вказуючи що там 2 заявника.
-
А які дії треба зробити для того, щоб зарахували? Просто прикріпити медицину, яку ми проходили, коли приїхали? Чи треба ще писати лис-пояснення? Хоча, у листі вказано, що якщо вже якісь з документів, що у запиті подавалися, не потрібно їх прикріплювати, а лише вказати на це. Трошки заплутано, або я сама себе заплутала
-
Зашла в группу почитать, а тут оказывается слоты отменяют? Почему? Что происходит? Бежать проверять кабинет, не отменили ли нам? 🤷♀️