PR CUAET
-
Перевіряйте в своїй школі. Наша high school попросила продовжити study permit. Хоча мій і сина продовжені work permit я надала
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, у мене наступна ситуація. Приїхав у Канаду 01.03. 24р. Я сам, дітей дружини немає, авто також. Дохід за 2024 рік до 30000$ як селф-еплоєд. Дохід на e-transfer і чеки. Витрати 650$( інвентар для роботи) і 350 зв'язок. Оренда за кеш. Заповнив форму 2125, до сплати податків сума~ 5200. Хотів запитати, це нормально, чи може є можливість зменшити податки?. Бо мені здається що щось багато.
-
мне дочери в 10 лет в аэропорту сразу выдали стади. И сейчас консультант сказал - подавайте на него же - не идите на шаг назад (дочери сейчас 12 лет)
-
В нас було так само. Вимагали стаді перміт при наявному ворк перміті. Я настояла, щоб перевірили. Вони кудись пішли дізнаватися, дзвонили у відділ освіти. Їм повідомили, що так, модна. Тоді до нас повернулися і сказали - так, все нормально, можна. Справа в тому, що в багатьох школах заступники директора не дуже розбираються в цьому. Треба пояснювати
-
до AOR анкета не принята в обработку, следовательно к ней не применимы никакие абсолютно сроки. в суд можно идти только тогдаи требовать ircc выполнять свою работу по рассмотрению анкеты, когда анкета принята в работу (есть AOR), если срок ее рассмотрения становится unreasonable
-
Дякую за відповідь!
-
Гуртки ні, тільки садок, after school, денні табори під час канікул. Тобто догляд за дитиною, коли у вас робочий час. На гуртки є якісь суми для списання в манітобі, але то не загальні такси, а шось професійне
-
Доброго дня . Підкажіть о котрій годині по українському часу викидають слоти на Едмонтон. Дякую
-
естесно анкету никто не открывает и не работает над ней после получения AOR. но она взята в работу. и даже при том, что не прописаны сроки, есть все равно reasonable время рассмотрения. и у вас открывается возможность использовать рычаги давления в суде при текущей скорости и при количестве в ~ 23 000 аппликантов рассмотрение займет 57 лет. у меня этого времени нет, поэтому я жду AOR.
-
Взагалі то цілком можливо, так.схоже на правду
-
А оплату за суботню школу, пласт, українські танці ?