PR CUAET
-
Интересно, есть ли в нашем чате кто-то, кто там работает
-
У меня сегодня в контактном центре ircc вообще первый раз сбросили. Я рассказал что хочу, он взял и скинул. Второй раз такое приключается. Так что не только офицеры планерки пропускают
-
GPT not jpt
-
В Саскачевані треба було заповнювати в Excel файл, скачаному на сайті Apegs, для кожного напрямку інженерії свій файл. Були обов'язкові і необов' язкові предмети, з необов'язкових можна було не всі заповнити. Я підбирала аналоги з оцінки wes з максимально схожими назвами. Були питання про загальні предмети, типа Спец розділи з.... Але мені зарахували
-
Ваша фраза звучить досить-таки dark )))
-
Доброго дня, шукаю роботу у Торонто. Вмію креслити, робити рендери, моделювати в 3д у багатьох програмах. Архітектурна освіта. AutoCAD, Revit, 3ds max, ArchiCAD, Adobe Creative Suite, Rhino. Розумію, що поки що немає ліцензії, але великий досвід і хороші навички. Розгляну будь що, також є досвід з меблями, креслення, моделювання. Можливо щось пов'язане з виробництвом де потрібен AutoCAD. Англійська - CLB 7. Є G licence. Parkdale. 4373398423
-
Сьогодні мабуть, еліджібіліті дають ,тим, кого серед нас немає.😁
-
Критично важливо підтвердити свій запис? Повідомлення про опиши до спаму, пройшло більше 24 годин з моменту не підтвердження. Зараз сайт не пускає до підтвердження… написав лист до посольства.
-
Привіт, чи будуть сьогодні слоти у Едмонтоні і котрій годині? Бо я вже заплуталася з часом(
-
Шо з цим Едмонтом не так( я вже тиждень не сплю( але розумію, що це мені потрібно
-
Якщо ви не підтвердили свій запис, то слот буде скасовано