PR CUAET
-
Сьогодні прийшли два слоти в Едмонтон мені і доньці на кінець травня і початок червня. В черзі здається з кінця грудня. Так що черга працює!
-
Зробив, нічого
-
www.canada.ca/en/services/benefits/dental/dental-care-plan.html
-
Підкажіть, будь ласка, що це за програма?
-
😄🥹😃☹️🙃😀😍 Стратегії отримання PR у Британській Колумбії в 2025 році ОГАНІЗАТОР: Телеграм чат для новоприбулих українців у Канаді T.ME/PRCUAET ДАТА: 30 березня 2025р. 17:00 (BC) 18:00 (AB) 20:00 (ON) СПІКЕР: Ліцензований канадський імміграційний консультант Святослав Лашкевич (RCIC-IRB) [email protected] Долучайтеся до вебінару, де ви дізнаєтесь: 🔹 Пріоритетні напрямки для отримання постійного резидентства у 2025 році. 🔹 Як покращити свої шанси: корисні поради та стратегічні кроки. 🔹 Які професії обрати, щоб підвищити свої шанси на успіх. Святослав Лашкевич — досвідчений міграційний консультант, який допоміг багатьом реалізувати свої мрії про життя в Канаді. 📌 Реєстрація за посиланням: forms.gle/d3ZHEeoG14FxGe2B8 Ваш успіх починається з правильного плану!
-
Я думаю не имеет значения, главное иметь письмо о implied status
-
Кнопка так не натискається….
-
1. Так, якщо ви хочете легально продовжити працювати після 5 червня 2025 року, вам потрібно подати заявку на оновлення дозволу на роботу для збереження статусу (status maintenance), якщо BOWP не передбачений вашою програмою на PR. Підтримка тимчасового статусу також важлива для самого отримання PR для переважної більшості програм 2. Технічно IRCC вимагає повідомляти про всі зміни, і хоча вони можуть бачити ваш новий Work Permit у системі (оскільки самі його видають), деякі офіцери можуть наполягати на офіційному оновленні інформації. 3. Якщо ви вирішите повідомити IRCC, це робиться через вебформу
-
Вітаю, товариство. Якщо подались по сімейній програмі з Онтаріо, а потім переїхати у Квебек, крім зміни адреси, які будуть нюанси далі по проходженню цієї програми? Дякую заздалегідь
-
Або натискається, потім підтвердити, і викадає на головну. Чи можливо підтвердити свій візит якщо їм зателефонувати? Записаний за цією адресою 2275 Lake Shore Blvd. West, Suite 301, Toronto, Ontario, Canada, M8V 3Y3
-
😂 я тільки зараз це зрозуміла😂. Добре, що ми однодумці😂. І маємо почуття гумору 👍