PR CUAET
-
Доброго дня, шукаю роботу у Торонто. Вмію креслити, робити рендери, моделювати в 3д у багатьох програмах. Архітектурна освіта. AutoCAD, Revit, 3ds max, ArchiCAD, Adobe Creative Suite, Rhino. Розумію, що поки що немає ліцензії, але великий досвід і хороші навички. Розгляну будь що, також є досвід з меблями, креслення, моделювання. Можливо щось пов'язане з виробництвом де потрібен AutoCAD. Англійська - CLB 7. Є G licence. Parkdale. 4373398423
-
Пусто, ничего не появилось в 0.00 по Киеву. В Оттаву 12 слотов будет
-
Добрий вечір. Зареєструвала заяву про зацікавленість по OINP Employer Job Offer, набрала певну кількість балів, запрошення подати заявку ще не отримала. В мене питання, чи можу я підняти бал у заявці (на момент реєстрації я не набрала бал за історію заробітків, бо на той момент не була подана декларація). Зараз я можу мати додаткові бали. Чи можна редагувати заявку про зацікавленість? Чи її треба відкликати і подавати нову? 🙏
-
Ну я говорила менеджеру, що я не маю часу на відпочинок, хоча я мала право відпочивати годину, за яку мені не платили ніколи. За 8 годин часу я могла один раз сходити в туалет, або не ходити взагалі, бо не мала на це часу. Менеджер просто ігнорувала це.
-
В повідомленні про підтвердження вказано, що є 30 годин. Вони ще пройшли, сайт не пускає. При натисканні «підтвердити» нічого не відбувається і переходить на головну сторінку.
-
Доброй ночи,всем.Подскажите ,пожалуйста, я стараюсь заролненую форму с кодами уже,загрузить в анкету,и ни как не выходит
-
Все це зроблено. Я авторизований. Тисну на кнопку підтвердити, нічого не відбувається, викладає на головну. Таке як сайт зламаний
-
Маєте 30 годин. Зробіть електронний цифровий підпис через банк і зайдіть, якщо не можете через Дія. В іншому випадку слот скасують.
-
Тільки що підтвердили слот на 21april в Едмонтон! Чекала в черзі з грудня 2024
-
Це просто якийсь жах, білети куплені, готель заброньований. Через зламаний сайт, не можу підтвердити свій візит.
-
Время идёт,а я все на этапе одной формы.
-
Добрий день хотів запитати Я зараз на Федеральному етапі, здав два місяці тому відбитки пальці а після них вони запросили останні 6 заробітних плат які я їм одразу відіслав, та нібито справа підходить до кінця, та мені залишається тільки чекати. Но справа в тому що в мене закінчується мій Ворк Перміт 05 червня 2025 року, на роботі мені сказали що я можу працьовитий і без ворк перміта бо я їм надав інформацію що я в стані очікування. І тут в мене питання 1. Чи мені потрібно робити новий Ворк Перміт? 2. Як що так, чи треба мені його відсилати до них свій новий Ворк Перміт ? Бо в них написано на сторінці в моєму кабінеті, якщо нам треба щось буде від вас, ми з вами звʼяжемось. А я навіть і не знаю куди їм висилати і чи це можливо, чи тільки дзвонити їи на горячу лінію Щиро дякую
-
Так, спробував з телефона, також нічого.