PR CUAET
-
Ми потрібні вдома, і таку позицію просувають усюди, куди українці подались через війну. Буду рада, якщо помиляюсь у таких своїх думках.
-
Розслабитись і зрозуміти, що суть того, що ви говорите, нікого не цікавить. Несете ахінєю в гарній формі. Якість аргументів теж не цікавить нікого
-
Дуже сподіваємось, якщо чесно! Але щось раціональний склад мислення, аналізуючи усе, що відбувається, усе менше залишає таких сподівань(
-
Зняті обмеження не завадять, бо всяке може бути, а так ширше поле для працевлаштування. Але першочерговою метою дійсно було саме продовження.
-
Мені рік тому нотаріус в Україні не завірив печатку з дії, сказали, вони таке не роблять, тому розумію про що ви) Схоже на те, що це залежить від практики контори
-
Подала на зняття обмежень на початку листопаду, отримала новий перміт зі знятими обмеженнями в середині грудня. Швидко доволі, але строк дії перміту не змінився, усе як і у первинному.
-
Я розумію. І я беру цю довідку і йду до нотаріуса і кажу поставте печатку що це оригінал? Звідки нотаріус буде знати де я взяв цю довідку?