PR CUAET
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, о котрій ловити слоти в Торонто?
-
Добрий ранок! Можливо знає хтось - при зміні прізвища в закордонному паспорті необов'язково відразу змінювати прізвище і в українському паспорті? (тобто якщо зміню закордонний із новим прізвищем чоловіка,то чи можу я поки не повернусь в Україну залишитись зі старим українським паспортом і прізвищем в ньому)?
-
Скажіть будь ласка хтось робив переклади документів в Ізраїлі? Чи були проблеми з такими перекладами? Дякую.
-
Це про français для immigration économique. Для travailleurs temporaires не бачу поки але це буде тільки для renouvèlement ні для того щоб отримати в перший раз я так зрозуміла www.newswire.ca/fr/news-releases/reforme-reglementaire-et-planification-pluriannuelle-la-connaissance-du-francais-devient-obligatoire-pour-tous-les-programmes-d-immigration-economique-830745719.html
-
А вот звонить не надо, фігню они скажут. :)))) нет разницы когда ПР получил, главное успеть до даты окончная приема заявок
-
Добрий ранок, мені прийшов запит на сплату біометричних даних. Наразі намагаюсь прикріпити ПР файл до порталу щоб загрузили туди квитанцію про сплату біометрії. Як link аплікацію до GCKey ? У наданих sub-category немає цієї програми для українців. Що треба обрати? Дякую
-
Головне щоб віза була багаторазовою а не фоіл войс
-
Теж цікаво, але думаю не повинні ставити питань, віза є, ВП є, заборонених речей немає, і йди собі
-
У нотаріуса писали текст заяви українськькою максимально близько до бланку, завіряли, а потім перекладали аглійською зі збереженням формулювання (давали перекладачу форму для взірця).
-
Буде рівень 4 наче
-
Офіційно ніяких поки
-
Нема поки. Але десь в анонсах Лего було. Просто можливо пізніше