PR CUAET
-
Пробувала зняттям обмежень «продовжити» собі перміт, не вийшло: обмеження зняли, строк залишили той, що і у первинному перміті. Декому щастить, але не мені
-
Добрий день! @OstapBosak Підкажіть, будь ласка, а якщо був досвід роботи в державних структурах, то форму IMM149 потрібно одразу заповнювати і додавати?
-
А витяг про не судимість треба самому робити і нести до нотаріуса? Чи нотаріус сам має можливість витягнути цю довідку?
-
С каждым таким «покращенням» убеждаюсь, что сделал верное решение, что сразу пошел учить французский 😂🤪
-
Доброго ранку. Підкажіть будь ласка на який номер дзвонити в IRCC, не можу знайти ніяк?!
-
Тож, мабуть, резюме таке, що офіційно поки не передбачено підтвердження рівня франсе для закритого ворк перміта. Поки..Дякую усім!!!
-
Тут інфа щодо міграційних програм, не щодо ворк перміту.
-
29 листопада
-
Квебек ❤️))
-
Я бачив ще від Лєго але тут таке що вчора не було. Завтра з ніфіга можуть видати і сказати - все фіні
-
Поділіться, будь ласка, звідки така інформація?
-
А за якою процедурою можна змінити прізвище в закордонному паспорті, не змінюючи у внутрішньому? Хіба так можна?
-
Я бачив тільки в англомовних новинах, пару місяців тому, що на подовження вп в квебеці треба буде мати рівень 4 - А2.2 (для лісенінг та спікінг). Але поки ніде не бачив на офіційних сторінках. Може поки не вступило в дію.