PR CUAET
-
А якщо пробуєш подовження, треба що саме з 4 опцій вибрати?
-
розраховуйте на 5-7тижнів. Я отримав за місяць і 4 дні
-
Що за дурню ви пишете? Для виїзду за кордон завжди потрібно було лише закордонний паспорт. Якщо людина виїхала до цих нововведень, то де в неї має з собою військовий квиток, а головне-навіщо він був йому. Де в консульстві допоможуть з військовим квитком? Зараз для військового квитка необхідно як мінімум пройти влк. В консульстві це можливо? Консульські послуги мають надаватись громадянам України, а не за ознакою служив/не служив.
-
Якщо я не помиляюсь продовжити паспорт можна а живій черзі, але щодо термін дії був ще дійсний лиш два місяці
-
Дякую,вийшло.
-
Пролистайте сьогоднішній день у цій групі. Все написали вже
-
Добрий вечір, маю одне питання, буду вдячна за відповідь Планую продаватися на AOS у травні, і лечу в Україну в кінці липня(провідую батьків) Я чула що коли подаєшся на програму є певний час коли не можна покидати Канаду. На якому саме етапі процесу не можна покидати Канаду?
-
Буде вам номінація в наступні 5 днів. З вас піченька
-
Відпустка 2 тижні
-
Чи не стане це проблемою
-
Ще один свідок у мене кнопковий телефон тому я ні в якому кабінеті не буде реєструватися) У консульстві можуть поставити на військовий облік наприклад і без всякої медициньскої комісії. Консульські послуги надаються відповідно до законів України. Дурниці при служив не служив залиште комусь іншому відповідно до закону військовий квіток мають усі чоловіки ьак було з радянських часів і зараз є.
-
Єдине чи можна покидати Канаду коли подався на програму
-
Відпустка оплачувана