PR CUAET
-
Что означает оплатить за консультацию с России ??
-
Я чула є певний період часу коли ти подаєшся на програму то не можна покидати Канаду
-
Тоді ви маєте знати за яких підстав видається військовий квиток. А якби ви це знали, то зараз ці дурниці не писали б. Особа виіхала з України у віці 15 років. В неї буде військовий квиток? Зараз цій особі 25 років і потрібно зробити паспорт бо закінчився термін дії. Як в неї може бути військовий квиток? Дуже добре що ви такий мудрий і отримали військовий квиток. Але ми ж правова держава, одним з принципів якого є верховенство права. Яким тоді правовим актом регулювалась необхідність брати з собою військово облікові документи для виїзду за кордон в вищеописаній ситуації?
-
Биометрия, Мед, Миллитари
-
Обновіть адлбе рідер
-
Доброго вечора Можливо у когось була така ситуація 🤔 Заповнюємо анкету на продовження WP і там є файл - форма imm5707e яку треба відкрити і заповнити в adobe reader І тут в нас проблема, форма відкривається але там де треба вносити свої дані 📈 не має функції редагувати, тобто інформацію вписати не дає такої функції Я так розумію це справа напевно в моїй програмі, можливо десь щось треба включити Бо я просила подругу відкрити в неї на компʼютері то форма в неї відкривається Можливо хтось знає , буду вдячна за інформацію 🙏🏻
-
Так і є. Але ж звинувачувати країну в тому, що людина не отримала необхідні документи ще до війни (новий внутрішній паспорт, приписне і тд.- теж не правильно). В мене чоловік не вклеїв фото до війни ще у паспорт і зараз завис із протермінованим документом. Але я розумію, що в цьому лише наша вина, а не держави. Інша справа, аби він мав це зробити під час війни.
-
Ключове в цьому те, що паспорт громадянина України необхідний був для консульських послуг завжди. І перед тим як їхати на пмж до іншої держави, ви знали що його потрібно взяти. В цьому ж випадку військо облікові документи ніколи не вимагались і ніхто їх і не брав. А за такою логікою через тиждень можуть сказати, що для надання консульських послуг всім потрібна буде грамота з «кенгуру» за 8 клас. І байдуже приймав ти участь, брав її з собою, чи ні
-
Навряд чи цей закон змусить людей повертатись в Україну щоб зробити паспорт, скоріше підштовхне просити притулку/відмовлятись від громадянства щоб легалізуватись в іншій країні.