PR CUAET
-
По тренінгу не видно , що відправили , тільки що виготовили. Наступне буде доставлено
-
У Едмонтоні дали трекінг номер, і от за ним можна дивитися коли що і як. Від 21 грудня ситуація жодним чином не мінялася.
-
А у нас пишет что выготовлен 8 февраля, и все тишина
-
Подскажите еще пожалуйста,если прийти продлить паспорт, что там по очереди, много людей?
-
Это если вместо аора вам возвращают заявку как некомплектную (и вместе сней деньги), если в ней не хватает каких-то документов или незаполнены какие-то формы. Тогда нужно продлевать номинацию и снова подавать заявку федералам . Основанием продления в этом случае является сам возврат заявки ircc.
-
вам мало видати форму, і ви вводите всі дані з тої форми у саму програму
-
Я мала консультації з цього питання, можна прикріпити листа з посиланням на сторінку сайта, що українцям можна подовжити перміт без паспорту, на основі біометріі, котра у когось до 2032 року. В мене до 2025 року паспорт, прикріпила листа, що я забовʼязуюсь надіслали паспорт новий як тільки його отримаю…. Але це все на розсуд офіцера……. Чи давати подовжений Мій чоловік отримав ворк перміт ще на три роки (паспорт в нього на довший строк, ніж мій)
-
Мені МЗС відповів , що наш паспорт відправили 8 лютого. Теж тиша (
-
Не додому, а в консульство. З консульства самі забираєте. Принаймі так в Едмонтоні.
-
Подали 1 лютого
-
Добрий день. Подали документи на PR, AOR ще немаю. Зателефонували до IRCC і нам сказали, що поки немає цього AOR номеру то виїзджати з Канади не можна. Це так?
-
Было бы хорошо, если вернут
-
Но хотелось по быстрому ))
-
Думаю что вернут Напишу
-
Оплатили получаеться в пустую.
-
Ого, и такое даже может быть, ужас 😧