PR CUAET
-
Добрий день, підкажіть як додавати фото в порталі, тому що вимоги до фото описані не чітко на сайті. По перше - я отримав лист PR portal (PR confirmation) з тимчасовим паролем і посиланням на портал - це портал 1 чи 2? По друге в цьому чаті я прочитав абсолютно різну інформацію, спочатку про те що треба завантажити суто jpeg фото, а хтось інший писав що pdf з передньою та зворотньою стороною фото. В вимогах до фото по посиланню явно описано що має бути jpeg not altered in any way and not taken from existing photo. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/pr-confirmation-portal.html Проте переходячи по посиланню digital photo тут вимоги зовсім інші www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/new-immigrants/pr-card/apply-renew-replace/photo.html Які фото завантажувати? Цифрові чи потрібно мати фізичне фото з печаткою на звороті?
-
Мені треба, я взяла, плани змінились, відмінила. Всі так роблять.
-
А де можна почитати про виїзд? Буду дуже вдячна за допомогу
-
вам відповідають не офіцери які розглядають заявки а агенти без певної кваліфікації.
-
Ну що ж, значить продовжую чекати.
-
Так, це він у мене 21 виготовлений, але більше нічого і не чути.
-
Ну по суті так.
-
А якщо вони запросять ще якісь документи, а мене не буде у Канаді? Уе може якось вплинути на PR?
-
Мені ще тоді сказали, що очікування паспорта буде 6-8 місяців. Як не як у мене уже 6 місяців скоро як я подав заявку і тд.
-
Не знаю, я без паспорта звідси не піду 😁
-
Так це вона
-
Поштою і електронкою
-
[email protected] Це той імейл консульства в едмонтоні ?
-
Так вони ж не відмовляються паспорт подовжувати . Кажуть стати на облік . Я розумію, шо ніхто не хоче , але це вже інше , ніж «не дають паспорт»