PR CUAET
-
Ну так у вас все правильно - так і має бути. Так у всіх украініів, які пройшли медогляд. Власне автор посту і питалася чи зняті. Так - у вас без обмежень для праці з дітьми, сільське господарство і тд.
-
Все це саме
-
Ну так прошу конкретно цій людині і написати - у вас обмеження лише в секс індустрії. Інших обмежень немає.
-
Ну власне людина і про це запитувалося , получається без обмежень
-
Подавались в жовтні 2023 на стаді перміти дітям і собі на ворк. Одній 15 іншій 9. В квітні отримала відмову по обох дітях. Не підійшов документ з школи. Мав бути з вузу. На момент подачі в одної з дочок закінчився візітор рекорд, бо довго чекали на паспорт. Не зробила рестор статусу. Не знала цього. Тепер старшій після відмови дали 90 днів на рестор. Мені продовжили до 2027 року, а меньшій сказали покинути негайно Канаду. Не дозволено робити рестор. А що робити? Як ще можна податись на відновлення її статусу? Я в розпачі 😞хотіла починати подаватись на ПР і тепер не можу
-
Вітаємо з новим WP 🍭 та й з бонусом без обмежень !
-
Не знаю настільки це правда. В вилці Слоти промайнуло. Можна пробувати.
-
тобто людина читає свій воркперміт , бачить там перелік обмежень, дає скрін цього розділу, і їй треба відповісти - так, ось ви бачите у вас там написано обмеження Not valid for employment - ось все, що там написано далі, на те і є обмеження? На все інше, що не написано - обмежень нема.
-
Якщо 300 балів в ЕЕ без того длсвіду набираєте, то можга вказувати його лише у personal history а не у work history
-
Вже побачила в чаті що можна до нього звернутись і написала. Чекаю відповіді
-
це вам дуже не пощастило з офіцером. Стадіперміт не обов'язково потрібен школярам, але по бажанню - батьки на нього можуть податися. Тому якщо така відмова "що треба документ від вуза" , та щей коли вона привела до отримання нелегального статуса дитини - то ви можете це оскаржити. t.me/OstapBosak - Остап, допоможіть з цим питанням відмови
-
Жах. Це серйозна ситуація. Вам негайно треба консультація імміграційного адвоката, або хоча би імміграційного консультанта - може @OstapBosak вам щось підкаже як правильно поступити.