PR CUAET
-
Думаю, коли людина подається наприклад на EJO FWS OINP і має тільки 14 днів, подати повний пакет документів і офіцер запросить ще якісь додаткові документи, звісно його переклади та афідевід буде доречним у цьому випадку, бо звісно усі фахівці з ATIO завантажені зараз. Але якщо ви перекладаєте контракти заздалегідь наприклад за пару місяців до подачі, то у офіцера може виникнути питання чому так, якщо є умови на сайті
-
Так, читав, affidavit то і є нотаризація. Пояснювальний листа не було у мене. Я також йому задавав це питання і отримав відповідь як ви отримали. Мене заспокоїло те що його послуги радив іміграційний консультант який має багаторічний досвід і до якого у мене був високий рівень довіри
-
Якби цей перекладач надавав якийсь лист чи пояснення від Ontario, що його переклади 100% приймаються, тоді у мене не було б питань. Але для цього мабуть і існує сертифікація ATIO і якщо наприклад будь-яка людина не знає мови на певному рівні то отримати її дуже нелегко
-
Друзі підкажіть якщо вивести грощу з крипти(бінансу) на канадську карту чи то ок? Чи можуть бути проблеми наприклад податок і таке ін?
-
Подзвоніть в СК і поставлять Не всі центри роблять біометрику Або ось eservices.canada.ca/en/reservation/
-
Всем привет! Вообщем, хочу устроиться на работу В описании вакансии требуют "proof of qualifications" Рекрутинговый центр звонил и так же требует Подтверждение квалификации, если образование было получено за рубежом Подскажите, в wes какой пункт выбрать для подтверждения квалификации? Им нужно я так понял увидеть мое образование за рубежом (что я его имею)
-
Вітаю! У кого був досвід подачі на піар із усиновленою дитиною? (Документи перероблені після всиновлення- прізвище та місце народження таке саме, що і у інших дітей). Чи вказували ви, що дитина мала інше прізвище? Ані при подачі на перміт, ані на куает ми еевказували, що було інше прізвище.
-
Всім доброго дня. Підкажіть, під час заповненя аплікації сімейної PR треба в один рядок вписувати імена/прізвища всіх аплікантів на англійській і рідній мові? Адже в кожній формі зверху є напис Enter all names in English and in your native language or script. Дякую за відповідь
-
Досвіду не мала, але з логіки- перед законом то ваша дитина. Якщо нема поля для вказання іншого прізвища, значить не треба шукати його.