PR CUAET
-
Due to privacy considerations, some values in this table have been suppressed and replaced with the notation "--".
-
Ні Але краще щось просто говорити щоб налаштувати « мовний апарат» Просто спікінг - останнє завдання Просто уявіть що мозок весь час до того напружений і ви взагалі нічого не кажете протягом 2х + годин Звісно перші «кроки» в говорінні після 2х+ годин важкої праці мозку можуть бути не дуже і буде важко сконцентруватися на цьому Тому і треба використовувати це перше завдання , щоб «розбалакатися» Мені це допомогло в деякій мірі, бо перші речення були взагалі як хер зна що після довготривалого мовчання😅 Тому моя вам порада - сфокусуйтеся не на цьому запитанні, а на тому, що треба просто сказати якісь речення щоб потренувати себе та підготовити до наступних частин Але це моє бачення , можливо для когось то не проблема.
-
Я просила але мені не дали😅 Сказали, ну якщо вам буде заважати тоді і дамо🤦🏼♀️ Але вже коли дійшло діло до спікінгу - то було вже не до того щоб питати🤦🏼♀️ Це мабуть ще від центру залежить Беріть свої краще
-
Ми звертались в консульство в Польщі раніше, і їм було достатньо такого перекладу (бо між цими країнами є відповідні домовленості). І я так зрозуміла, що апостиль потрібен, наприклад, якщо документи видані в Канаді на англійській мові. Я написала, в консульство, але не знаю, як швидко дадуть відповідь, можливо хтось тут з цим зіткнувся теж)
-
Теж було би корисно 🥹
-
Скажіть будь ласка..подавалися у січні на звичайну туристичну візу, бо вже Куаеє не діяв .сьогні прийшло погодження..на вклейку..скажіть чи встигаємо прилетіти та оформити work permit, study permit?
-
А є ,що стосується наприклад Торонто?
-
Мені колись в консульстві України (не в Канаді) його співробітники сказали, що усі іноземні документи, які подаються в Консульство України, мають бути або ж апостильовані, або ж з консульською легалізацією. Те ж саме мені сказали в аеропорту Бориспіль (там я питала про довіреність з перекладом на українську мову, видану в іншій країні) Ну і воно ж так насправді є. Хіба що якісь виключення для певних країн, про які я не знаю