PR CUAET
-
Пройти по іншим програмам можуть майже 99,9%. По багатьом провінційним вік обмеження біля 60, мова вчиться, робота шукається, провінція змінються. Так звичайно якщо є шанс пройти легшим шляхом, то чому б не скористатись. Але у такому випадку до цього і потрібно відноситись як до лотереї, а не "умови не чітко прописані", "офіцери різні рішення приймають".
-
У вас дуже велике коло спілкування тоді, якщо знаєте особисто кілька сімей, яким уже дали відмови навіть. Вони подавали запит по причинам відмови? Цікаво, що їм відповіли
-
Ну тоді ніякої помилки. Вам просто вклеїли «стару» візу (з тим же строком дії, що і work permit) в новий паспорт. Для отримання візи на більший строк вам потрібен відповідно і документ із більшим строком дії, який підтверджує ваш статус в Канаді.
-
Ви обираєте 1 слот і вказуєте скільки чоловік буде. Там є ліміт, якщо більше 8 здається, то треба два проміжки часу бронювати. Я обирала один слот і вказала, що буде 2 людини.
-
Я зараз поділюся. Але я б ще написав до гувермент альберти зі скаргою. Бо це максимально тупо: не підписуємо тому що в нас лапки.
-
Під час заповнення аплікації на PR, я спочатку вибрала розділ 'dependent child', оскільки моя дитина перебуває на моєму утриманні. Зараз я не впевнена, чи правильно зробила вибір розділу для заповнення, зважаючи на те, що заповнення цієї форми є обов'язковим. Чи можете порадити, як правильно вибрати розділ в такому випадку?
-
Так. Вони ну ні як не взаємодіють с Альбертою при цьому. Заповнюють три клаптика паперу в потім ім дзвонять та питають що Кирило дійсно працюе. Я кажу про #rural_renewal.
-
Ми теж у Калгарі. З preschool забирав 3-тьокласник брат, все було ок але дивились на початку року. Зараз живемо в Airdrie, ніхто навіть не дивиться чи самі діти йдуть (1 та 4 клас).
-
При подачі заявки на нову візу ви надавали новий документ (work permit або study permit), який підтверджує ваш статус в Канаді і дійсний на більший строк, ніж березень 2025 року? Якщо ні, то вам відповідно і візу зробили по строку дії старого work або study permit
-
Що значить переробити work permit на study permit? Такого не може бути. Ви маєте просто податись на work permit. При цьому ваш поточний study permit залишиться чинним у будь-якому випадку. Кожен документ служить для різних цілей і є чинними одночасно
-
Прошу знакомится: @HelenaLtvn Вас тоже тегну. @ukr_esya Задавайте вопросы пожалуйста.
-
Я до неї взагалі не підходжу, прям по усім пунктам
-
Дуже цікаво яка причина відмови у них. Вони подавали запит на пояснення причини?
-
Я теж планую подаватись на продоаження WP.Получається що до кінця шипня ще можна???Ще є півтора місяця приблизно?
-
А діти в них є? Вони з ними в Канаді?