PR CUAET
-
Ви готувались до гуманітарної програми?
-
Да ні, багато людей як раз не проходять взагалі по жодній. От я знаю пару як раз з Маріуполя, яким відмовили. Оба юристи, оба 45, Мова звісно хромає (вивчити її за рік до 7 анреал коли кожен на двох фізичних працях аби рент і миску супу покрити). І їм відмовили. Реальний кейс. І ні житла нема в Україні бо розбомбили, ні родичів.
-
звісно можна для федералів
-
І ми з 17, Монтреаль. Вони збільшили час обробки вже до місяця (було два тижні назад 20-22 дні). Зараз бачила приходять відповіді 9-13 числам, тож чекаємо далі 🫣
-
Поки ніяку. От якраз дивлюсь і вивчаю які є програми і по якій взагалі саме я зможу податися
-
Вони є коли люди подаються самі та роблять безліч помилок в анкеті. Також коли десь сбрехали в анкеті та мають розбіжності з іншими подачами які раніше робили. Міністр іміграції ж відповів на петицію, майже червоними буквами написав - гуманітарка! Який ще натяк вам, Українці, треба )
-
Якщо не секрет, яку економічну обрали?
-
ну от якщо б вони подавалися не самі аби як, а з адвокатом (тим паче вони самі юристи) то адвокат і причини би зʼясував і подав аппеляцію спокійно. Мені казали що іміграційні адвокати гуманітарні кейси не програють. Але це грощі
-
Люди,чи ще комусь приходив лист,що ви забагато заплатили. А ви оплатили по прайсу. І біометрію не оплачували, а вам листи прийшли без оплати? 🙈 щось мені боязко стало. Може мені написати,що вони зробили помилку?
-
Ок, дякую
-
Податься можно, если у вас есть основания. Это обсуждали уже не раз в этом чате. Податься в рамках программы CUAET просто так без всяких оснований можно было до 31 марта. Но кто-то пробует и сейчас подаваться, пока о результатах никто не отписывался. Можете и вы попробовать, а потом расскажете подлили ворк пермит или нет.
-
Приєднуюся до питання
-
Дякую. А ще чомусь мені не прийшло нічого щоб платити за біометрію, а до того я не платила. Прийшли листи тільки на біометрію. Що це таке може бути?