PR CUAET
-
Ні, просто не хвалимось . Та і було б чим, нехай вони ще на запити потенційні нададуть все, що в них запросять , і взагалі повідомлять, що запрошували
-
Я памʼятаю що там писало що до 31 березня просто бесплатно а дальше платно і все.Умови ті ж самі
-
Я не імміграційний офіцер щоб судити хто підходить, а хто ні
-
Мені так не здається, що питання саме в грошах. Питання в тому що це просто суб'єктивне рішення офіцера. Пакет документів майже у всіх однаковий. Їх оцінення різне за однакових у всіх умов. Бо просто так бачить цей офіцер. Тобто залежить від того кому попадеться ваш кейс. Я звичайно, можу помилятися. Але саме так воно виглядає, як на мене
-
Краще напишіть, зайвим не буде. Усі ми люди і офіцер , чи хто там рахує, теж міг помилитися. У будь якому випадку будете мати офіційну відповідь і розуміти що вам далі робить.
-
Вы не один😏😉
-
Тобто ви судите по собі, якщо ви не підходите, то й усі не підходять. Бажаю вам успіху і знайти свою провінцію і програму.
-
Я до подавала
-
Нехай спробує створити. Якщо неможна - то система не пропустить.
-
А якщо податись на зняття обмежень то можуть на такій основі продовжити?
-
Это смотря когда вы заехали в Канаду
-
Мені здається Канада сама зробила прецедент. Спочатку з Cuaet - давали всім, без перевірки, без документів і ТД і тп, а потім дивувалися чого так багато заявок і чого так мало людей приїхало, а ще частина з приїхавших взявши 3000 поверталася в Європу на виплати. Потім по програмах імміграції поставили українців в пріоритет - по аос люди отримували номінації за декілька днів, по гуманітарній програмі українці почали отримувати пр навіть зі слабкими кейсами. Цим скористалися багато недобросовісних консультантів і почали робити кейси під копірку і рекомендувати всім лише гуманітарну. Але коли Канада схаменулася, то стало трохи пізно і пішли у зворотньому напрямку - почали призупиняти програми, почали більш прискіпливо розглядати кейси і відповідно почалися відмови, більші строки розгляду, дозапити документів.... Я думаю хотіли зробити як краще але вийшло як завжди 🤷
-
Саме тому, я ж і кажу, треба краще з адвокатом подаватись, бо адвокат має право подати апеляцію, яку розглядатиме інший вже офіцер