Pets to Canada
-
Всім привіт, мене цікавить питання перевезення тварини (кішки) літаком всередині Канади Чи був у когось такий досвід та які документи запитували?
-
Я имел в виду, видимо я плохо написал на ходу), что не надо задаваться вопросом о том, почему Вы должны лицензировать животное, а они нет. небольшая лирика: в Польше надо регистрировать купленное авто в течении месяца, а ездить можно прямо в день покупки… и многие люди очень удивлены тем, что спустя год езды при попытке продать авто - они осознают величину штрафа и проблемы. Но на ФБ в группах профильных просто тьма речей о том, что «ничего украинцу не будет».
-
Цікаво чому тоді вони не видають їх
-
Закінчиться може лиш папір у вета, а бланк постійний у комп'ютері.
-
Так діло не в папері, у нас він був. Вони сказали що просто не видають і їхати потрібно одразу на ПП
-
Хтось вище вже писав що до ветеринарів у Львові потрібно приходити зі своїм папером 15 аркушів.
-
Будемо завтра пробувати зробити це на ПП, якщо не вийде почекаємо або поїдемо в інше місто обмінювати. Це максимально жахливо, то ф1 не видають, то на сертифікати не міняють
-
Ні, так як на завтра куплений вже квиток і повернення коштів не буде, то поїдемо пробувати обміняти ф1 на євросертифікат на ПП, а якщо не вийде, то повернемось у Львів і протягом наступних декількох днів, спробуємо обміняти в іншому місті, Тернополі або ІФ
-
План дивний але кращого немає😅
-
Я так розумію, ось ці бланки у них закінчились.
-
Супер! Спасибо
-
После сдачи титров еще карантин есть?☹️