PR CUAET
-
Як давно купували будинок?
-
ми ще вспіли встигнути скористатися державною программою перед її закриттям - first time home buyer incentive
-
Вік 31 та 34 , маю сина 7 років, працюємо обидва за професією, з Харкова, житло втратили, в Канаді півтора року
-
Підкажіть будь ласка, можливо хтось знає що це значить. Місяць пройшов як отримала Портал 2 і сьогодні приходить лист «2ND Notice» з Портал 1, який я вже відправляла два місяці тому 🤦♀️
-
Вам мали вислати інструкцію в мейлі як зголосити проблему з ecopr , я би заповнювала ту форму. Бо як пробувала дозвонитись , то це дуже важко…
-
Підкажіть, будь ласка, номер телефону IRCC офісу в Montreal: одному з дітей надіслали eCoPR іншої дитини, слід подзвонити і попросити, щоб правильний надіслали. Завчасно дякую! В інтернеті бачу лише загальний номер телефону: 1-888-242-2100
-
chat.whatsapp.com/CcV5XeGT7xv0wd4hGOMN1Y
-
в цьому році, почали пошуки десь в кінці січня, ключі отримали 2 квітня
-
підкажіть будь ласка в березні подався на продовження Work Permit завантажив туди свій старий паспорт (котрий закінчується раніше, ніж через 3 роки) сьогодні отримав новий паспорт я завантажив файл через web form на цьому сайті ircc.canada.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1624&top=38 чи достатньо цього? чи маю я ще щось робити, щоб новий паспорт привʼязати до моєї заявки?
-
@OstapBosak здравствуйте. Спасибо что ответили ранее . Вопрос : почему именно рекрутинг компания не подходит для ПР? У меня ситуация : я работаю через такую компанию и вот я так поняла что меня не против взять на прямую , но спрашивают почему эта рекрутинг компания не подходит для ПР ? А я и не знаю почему …. Все говорят не подходит но почему я не знаю (