PR CUAET
-
Доброго дня , підскажіть в кого таке було. Зарееструвала на новий сін аккаунт , і в новому акаунті зʼявився борг, за gst та кліматичні . Поки що жодних документів не приходило в паперовій формі, у когось таке було ? Що казали в податковій ?Дякую за відповідь!
-
Доброго дня Довідка з дії підійде чи ні? на подачу піару
-
Якщо на той момент у вас був профіль в ЕЕ з балом 468-480 і ваш нок підпадав під вибірку, але не прийшло запрошення, то можете звʼязатись з Онтаріо та запитати чому не надійшло. Але уважно читайте що вони пишуть: You may apply to this stream if you received a notification of interest on March 21, 2024. Candidates who meet the eligibility criteria are not guaranteed a notification of interest and receiving a notification of interest does not guarantee that you meet stream criteria or that your application will be approved. If you received a notification of interest, you don’t need to contact the program.
-
Минимум двое таких же, подача 6-7 ноября.
-
А хіба у Ванкуверіиє посольство? З Ванкувера люди прилітали в Едмонтон,
-
Так само і speaking
-
LMIA дає бали?
-
Всім привіт! Скажіть будь ласка, я заповнив Express Entry, але рівень мови не відповідає поки CLB 7, і ,мабуть, із-за цього я не бачу навіть свої бали. Скажіть будь ласка це норм що воно не рахує бали ніякі? Це коли я онововлю мову все перерахується? Чи можно тест мови вказати за пару хвилин 7 щоб подивитись на бали які будуть?
-
Хіба взагалі така опція є як "терміновий розгляд"?